Hvordan lage nettside med nettbutikk?

Hvordan lage nettside med nettbutikk?

Vanligvis er en hjemmeside og en nettbutikk basert på forskjellig software, og dermed kan det være vanskelig å blande dem i samme nettside. Men med EasyEdit er dette veldig enkelt.

I tillegg til å være et lettbrukt hjemmesideprogram er EasyEdit også en nettbutikkløsning, der du kan aktivere og legge nettbutikken på en valgfri side i hjemmesiden. I tillegg trenger du kun å logge inn ett sted for å ha nettbutikk, hjemmeside og statistikk på samme sted. 

Ønsker du hjelp med nettbutikk kan du kontakte oss

Steg 1: Lage hjemmeside

Du setter opp hjemmesiden slik som anvist i steg 1: Starte ny hjemmeside og nettbutikk

Steg 2: Starte nettbutikk del 1

Deretter fortsetter du med å gå til nettbutikk-appen og konfigurere den som ønskelig:

Du vil legge merke til at kontrollpanelet ser annerledes ut nå. Videoen er spilt inn i versjon 5, men vi nå er i versjon 6 av EasyEdit. 

Her ser du hvordan du kan sette inn kategori og produkt i nettbutikken - og dermed få dette vist frem i din nettside.Det er mye spennende som skjer videre med utviklingen av EasyEdit, og det ligger mange nyheter i fremtiden. Vi gleder oss til dette. 

Så start i dag med å prøve EasyEdit gratis og uforpliktende. Du kan starte nettbutikk med et enkelt ordreskjema, og ta i bruk nettbutikkløsningen når du er klar for det. Helt uten ekstra kostnad.