Hjemmeside for dummies

Hjemmeside for dummies

Slik kommer du enklere i gang med din hjemmeside:

1) Start med et design som er litt likt det du vil ha. Du kan velge design her: http://www.easyedit.no/start

2) Følg anvisningen på skjermen for å opprette din egen hjemmeside-konto

3) Sett opp designet slik du vil ha det. Det meste gjøres med å bytte logo, finne farger og legge dem inn i malen. Hvis dette føles ukjent, så fortvil ikke. Det er ukjent for de fleste. Nettopp derfor har vi gjort det enklere for deg. I tillegg har vi norsk support klar til å hjelpe deg

4) Sett opp de sidene du vil ha. Mange av de ferdige forslagene vi har gjør at mange ikke trenger å endre på noen ting. Men Du kan endre på det du vil. Både menyen, antall sider, og selvfølgelig dra og slippe om på innholdet på sidene. 

5) Når du er ferdig med dette så gir du beskjed til oss, og vi aktiverer din hjemmesidekonto mot et domene (nettadresse). Da kan du fra da av ha tilgang til din hjemmeside på nett, og det kan alle andre også. 

6) Du kan selvfølgelig redigere på din hjemmeside når som helst etterpå. Det skjer i sanntid. I det øyeblikket du har lagret en endring, så ligger den klar for alle andre å se på også.

Har du ønske om spesielle funksjoner?

Med EasyEdit kan du enkelt aktivere og ta i bruk en mengde funksjoner. Vi nevner noen få her:

Nettbutikk
I EasyEdit er det inkludert en enkel nettbutikk. Denne kan du aktivere når som helst, og du trenger ikke betale noe ekstra for denne. 

Bestillingsskjema og andre skjema
Du kan opprette så mange bestillingsskjema du ønsker. Det kan være et bookingskjema, bestilling av ett produkt eller tjeneste, responsskjema eller hva enn du ønsker. Dette brukes av arkitekter, vaskefirma, webdesignere, flyttebyråer og mange flere. Det er rett og slett veldig fleksibelt.

Bildegalleri
Du kan opprette så mange bildegallerier som du ønsker, og disse kan brukes på alle sider. Du kan legge til beskrivende tekst, eller la være. Disse galleriene brukes av kunstnere, eiendomsutviklere, webdesignere, fotografer og mange flere.

Ønsker du hjelp til å lage hjemmesiden?

Send oss en forespørsel på [email protected] og vi vil gi deg et konkret og knallgodt tilbud på ny hjemmeside til deg. Du kan velge å sette bort hele jobben til oss, eller be oss om å gjøre det du ikke selv ønsker eller har tid til å gjøre.